Niko Home Control voor optimaal comfort

Elektriciteit speelt in het huidige leven een grote rol naar comfort. Denk maar aan: verlichting en sfeerverlichting, verwarmingsinstallatie met automatische sturing, de huidige audio- en video-installaties, elektrisch bediende poorten en deuren, alarmsystemen, telefonie en videofonie.

Project op maat

Domotica is als het ware de dirigent van de technische uitrusting van de woning. De verwarming, de verlichting, de ventilatie, de elektrische toestellen, de zonwering, de bereiding van warm water, de toegangscontrole... worden opgenomen in het systeem dat alles optimaal laat werken.

Wij werken met systemen zoals home control van NIKO, COMELIT en ook KNX-systemen kunnen worden toegepast. LD Elektro garandeert professioneel advies voor een project op maat van uw woning of bedrijf. Voor domotica in Gent en omgeving moet u bij ons zijn.

Contact opnemen

Voor meer informatie over onze systemen van domotica kunt u vrijblijvend contact opnemen met LD Elektro in Gent via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0475/29 46 38.